更多

    【場料】 Samsung HW-Q60T Soundbar 三千有找

    《極樂帝國 2154 》4K UHD 視覺盛宴

    巴頓很喜歡導演 Neill Blomkamp 的作品,打從《 D9 異形禁區 》至《 超人類:卓比 》等,每一套都叫人賞心悅目,導演將現實世界的社會問題掌握得很到肉,而《 極樂帝國 2154 》就更加將貧富懸殊的層面深刻表達,少數的富有階級不再住在地球,而是住在太空殖民地,兩者的矛盾在本片中表露無遺。

    【場料】 半價咁抵 美國 ALO Reference 8 耳機線材

    一對好聲嘅可換線耳機真係應該試吓夾唔同牌子嘅線材,絕對有機會令用家有意想不到嘅收獲,而美國製造的 ALO Reference 8 線芯擁有四條高純度鍍銀銅( SXC )導體與四條 OCC 銅導體相結合,提供了濃郁的音樂感和精緻的內部細節。

    【場料】 Acer 4K HDR 投影機萬二蚊有找

    新正頭巴頓祝各位身體健康、人人有工開愈賺愈有!雖然做嘢搵錢好重要,但都要有番啲平衡,而巴頓最放鬆嘅時間就係留喺屋企煲戲,投影機就係巴頓多年以來夢寐以求的產品,而今個星期巴頓就搵到部筍價 4K 投影機推介俾各位,同屋企人一齊留家嘆好戲。

    近排多咗喺屋企煲戲煲劇,不過淨係靠電視機內置喇叭睇戲,效果真係好一般。想花費唔多又營造到模擬多聲道效果, Soundbar 真係不二之選,而 Samsung 有款 Soundbar 近排減價。

    講緊嘅係 HW-Q60T ,呢款 Soundbar 除咗支援 dts Virtual:X 技術重現具 3D 感的環迴音效外,亦採用了 Samsung Acoustic Beam 技術,令聲音於畫面動作發生的方位準確輸出。此外,如果各位本身用緊嘅 Samsung 電視機兼容 Q-Soundbar 合體交響音效,就可以透過 Soundbar 的前置、兩側和向上發射喇叭,以及電視內置喇叭來組合和提升音質,加強睇戲或打機時嘅效果。 HW-Q60T 去年推出時賣成四千幾蚊,早排降價到三千幾,如果用匯豐信用卡去百老匯買就 $2,990 有交易,咪走寶!

    您會感興趣的內容

    相關文章